Offentlig/Næring

Hjem » Offentlig/Næring

Trifolia landskapsarkitekter ble etablert i 2002 , og har bred erfaring med detaljprosjektering, som har blitt vår spisskompetanse. Vi er i dag 3 landskapsarkitekter som sammen besitter solid og variert kompetanse som gjør oss til en totalleverandør av landskapsarkitekttjenester.

De siste ti årene har vi jobbet med et stort antall omfattende bolig- og næringsbyggprosjekter, og også en rekke omsorgsprosjekter, særlig barnehager. Oppdragsgivere har vært USBL, OBOS, større private eiendomsutviklere, flere av Norges største entreprenørselskaper, og en rekke prosjekter for Omsorgsbygg Oslo. Vi har også et godt og nært samarbeid med flere små og store arkitektkontorer.

Rå på små arealer

Vi har en særlig høy kompetanse på å finne de beste løsningene på begrensede arealer. De små prosjektene har som regel alle de samme utfordringene som de store, men i tillegg må man løse dette på knappe arealer. Dette gir en helt annen vanskelighetsgrad. Våre ansatte har dybdeinnsikt i byggtekniske forhold, og moderne overvannshåndteringsprinsipper. Vi beviser i våre prosjekter arealeffektive løsninger, tidlig vurdering av byggekostnader og løsninger som er budsjetteffektive.


Spisskompetanse på plan- og bygningslov

Vi har også spisskompetanse på prosjektløsing opp mot krav i plan- og bygningslov, forskrifter og reguleringer. Vi bistår med alt innen landskapsprosjektering av større og mindre prosjekter, byggesøknad og kvalitetsikring under byggefase.